Goed nieuws: intekenen voor de wijkactie energiebesparing kan nog tot en met 29 maart!
woensdag 18 maart 2015

Bent u geïnteresseerd in het verduurzamen van uw woning? Dan kunt u nog tot en met 29 maart vrijblijvend intekenen voor het interessante wijkaanbod voor spouwmuurisolatie, CV-ketel, vloer- en bodemisolatie of zonnepanelen.

Vooral als meer dan 15 bewoners intekenen voor een maatregel is er een mooie collectiviteitskorting te halen.

Babbeltrucs en Burgernet
donderdag 12 maart 2015

Afgelopen maanden zijn er bij de politie diverse meldingen binnen gekomen van verdachte personen die bij mensen aan huis kwamen. Veelal ging het om personen die met een smoes bij oudere mensen aanbelden om in de woning te komen. ‘Mag ik even bij u naar de wc’ of ‘mag ik even bij u bellen want ik heb geen telefoon bij me’. Het zijn veel gebruikte smoezen om binnen te komen. Het gevaar is dat deze personen niet alleen naar de wc gaan maar ondertussen, wanneer u even niet oplet, ook een andere ruimte binnen lopen op zoek naar kostbare goederen.

Onafhankelijke cliëntondersteuning ook voor langdurige zorg
donderdag 26 februari 2015

Cliënten met een indicatie voor langdurige zorg kunnen in 2015 expliciet een beroep doen op onafhankelijke cliëntondersteuning. In de Wet Langdurige Zorg (Wlz) is het recht op cliëntondersteuning stevig verankerd. In het proces vanaf indicatiestelling tot het opstellen, evalueren en bijstellen van het zorgplan bij een zorgaanbieder, is cliëntondersteuning mogelijk. De Wlz beoogt hiermee de positie van cliënten te versterken.

Gespreksgroep voor kinderen met een bijzondere broer of zus
maandag 09 februari 2015

Voor kinderen van 7 t/m 10 jaar die een broer of zus (brus) hebben met een beperking of problematiek, organiseert MEE Veluwe in samenwerking met GGNet Preventie een gespreksgroep in Apeldoorn. Er zijn zes bijeenkomsten die worden gegeven van 15.30 tot 17.00 uur. Ook is er een keer een ouderavond. De groep start op maandagmiddag 9 maart a.s.

Programma 2015 van fietstochten met het Fietsgilde Apeldoorn

Ook voor 2015 biedt het Fietsgilde Apeldoorn een aantrekkelijk en gevarieerd programma van ontspannen recreatieve fietstochten. In de maanden mei t/m oktober is er iedere week een andere tocht. Dat zijn zowel dagtochten als middagtochten.

De Matier op Facebook
maandag 02 februari 2015

Wij hebben nu ook een facebookpagina.
Hier kunt u ons vinden!

Helikopter boven mijn huis

Helikopter boven mijn huis

Bewoners in Apeldoorn worden regelmatig 'opgeschrikt' door politiehelikopters die laag over de wijk vliegen. Omdat hier veel vragen over werden gesteld heeft een collega wijkagent hierover informatie opgevraagd bij de Luchtvaartpolitie en deze informatie geeft u hopelijk wat inzichten in het hoe en waarom over de inzet van de heli.

Abonneren op Voorpagina-feed
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _